Bilkabuler

Bilkabuler og andre buler i bilen

Man kan nærmest få helt svedige håndflader bare af at tænke på det. En bule i bilen. Især bilkabulerne kan være virkelig irriterende. De fleste bilejere er bekendte med følelsen af at opdage en ridse eller bule i bilen – ellers frygter de det.

Selvom bilkabuler og mindre buler i bilen typisk ingen betydning for bilens ydeevne har, kan det være svært at se bort fra dem. De fleste vælger derfor også at få rettet bulerne ud på deres bil, hvor små de end måtte være.

 

Hvad er en bilkabule?

Man taler tit om bilkabuler, men hvor går grænsen egentlig? Bilkabuler karakteriseres som mindre skrammer eller buler i bilen, typisk forårsaget i forbindelse med parkering. Det kan fx være små ridser i kofangeren eller mindre buler i bildøren.

Ens for de fleste bilkabuler er også, at de forholdsvis nemt og ubesværet kan udbedres og ordnes, uden at der kræves hverken afmontering eller montering af noget som helst.

 

Udretning af bilkabuler på vores værksted i Varde

Når der skal rettes buler ud på din bil, er der ikke tale om en større operation. Tværtimod. Det foregår ofte nemt og smertefrit, men kommer selvfølgelig an på den pågældende skade.

Bestiller du tid til udretning af buler hos os, får du:

Inden du bestiller tid, er det dog altid en god idé at rådføre dig hos os, så vi er enige om, hvad der skal laves, og hvor omfattende ”operationen” bliver.

Får man en bilkabule, tænker man straks, at det skal indberettes til forsikringen, og at man skal til at betale selvrisiko og det ene og det andet. Men det er faktisk oftest billigere bare at smide bilen direkte hen til os, uden forsikringen skal ind over. Vores priser er nemlig så lave, at det ikke kan betale sig andet.

 

Få et uforpligtende tilbud

Er uheldet ude, og ønsker du at få en professionel vurdering, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 40446558, e-mail: bj@bjautolakering.dk eller via vores kontaktformular.

Vi står desuden altid til rådighed, hvis du måtte have spørgsmål til bilkabuler og udretning af buler generelt, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted i Varde.

Udover udretninger af bilkabuler og ridser, hjælper vi også meget gerne med reparation af fælge og autolakering, hvis der skulle være brug for det.


Bilkabule -1-BJ-Autolakering