Hvad er en Bilkabule?

De trælse små skader og skrammer

Rigtig mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser eller små buler på bilen. De værste er dem, man opdager, hvor nogen har ridset bilen uden at lægge en besked. Andre er dem, vi selv laver ved dagligt brug og slidtage, eller hvis vi er uheldige. Når vi først ved, de er der, så ser vi dem hele tiden.

Billigere end du måske tror

Efterhånden har mange bilejere en bilforsikring, hvor selvrisikoen kan være 3.000 kr., 5.000 kr. eller måske mere, og derfor undlader en del at få udbedret de små skader og skrammer.

Langt de fleste mindre ridser, lakskader og buler kan laves ganske nemt og uden, at det nødvendigvis bliver en større økonomisk udfordring. Med moderne værktøjer og produkter kan vi i dag hurtigt og nemt klare langt de fleste mindre skader og skrammer, og du får et færdigt resultat, som er 100% i orden – og det behøver som sagt ikke at koste en formue.

Få uforpligtende og gratis vurdering

Det bedste, du kan gøre, er at henvende dig til Bj Autolakering Aps og få en vurdering af de ridser, lakskader eller buler, du har på bilen.

På værkstedet vil du møde professionelle og kompetente fagfolk, som vil kigge nærmere på din bil og give et uforpligtende og gratis overslag over, hvad det vil koste at få det lavet.

Vi glæder os til at høre fra dig.